31 aug

Wieler tijdrit

Wie wint DE GROTE PRIJS BART OF TOON 2019?

Op zaterdag 31 augustus organiseert Team Mont Fendert Toux een Wieler tijdrit. In 2018 is de titanenstrijd tussen Bart Goudriaan en Toon Nuiten verreden. Dit jaar krijgt het wielerevenement een vervolg met een wieler tijdrit over dezelfde route, met een extra lus rondom Fijnaart in verband met de Braderie tijdens de Fendertse Week. De totale afstand wordt nu 63,5 km; de totale tijd wordt teruggerekend tot de originele lengte van 60 km.

Kom de renners aanmoedigen!

De start en finish is bij het begin van de braderie voor De Graanbeurs. Piet Verhagen zal op skeelers om 13.00 uur vertrekken; de renners zullen tussen 14.00 en 14.45 uur vertrekken. De verwachte aankomst ligt tussen 15.45 en 17.30 uur.

De renners

Hieronder ziet u hoe er wordt ingezet op de renners. Wie krijgt het meeste vertrouwen van de donateurs?


Steun uw favoriete renner en doneer voor ColSensation!
Zet nu in

Wilt u meer weten over de renners. Wat hun doel is en hoe snel ze de tijdrit verwachten te rijden? Lees hieronder verder. Wil je zelf meedoen? Scroll dan verder op deze pagina meer en meld je aan!

André van Es

Geschatte tijd over 60km: 2 uur Doel: voor Carmen (25), mijn nichtje die overleden is aan een hersentumor. Fiets daarom in het Vrienden van Carmen (VVC) tenue.

Bart Goudriaan

Geschatte tijd over 60km: 1:53:17 uur Doel: na vorig jaar wil ik graag revanche en nu ‘De grote prijs Bart of Toon’ winnen!

Basterino van Hoof

Geschatte tijd over 60km: 2 uur Doel: mezelf overwinnen

Bernard Kannekens

Geschatte tijd over 60km: 2 uur en 20 minuten Doel: Ik ga de strijd aan met Leon de Haas. Twee weken voor we samen de Ventoux beklimmen, wil ik samen met Leon graag de toppen van de Moerdijkbrug overwinnen… uiteindelijk zijn we allemaal winnaars als we een mooi bedrag voor KWF ophalen!

Herbert Giljam

Geschatte tijd over 60km: 1 uur en 45 minuten Doel: Ik wil graag dit leuke wielerinitiatief en Team Mont Fendert Toux steunen. Een tijdrit over 60 km is een mooie uitdaging en ik heb mijn geschatte tijd scherp ingezet. Graag ga ik de uitdaging met het parcours, de andere deelnemers en mezelf aan!

Lars Dierks

Geschatte tijd over 60km: 2 uur Doel: Ik ga de strijd aan met papa (Marco Dierks) en wil proberen om de tocht in 2 uur te volbrengen. Dit zou sowieso een hele prestatie voor mij zijn. Hopelijk zullen veel mensen doneren op mij zodat we een goede opbrengst ophalen voor dit mooi evenement en initiatief.

Leon de Haas

Geschatte tijd over 60km: 2 uur en 15 minuten Doel: Ik ga de strijd aan met Bernard Kannekens. Op vrijdag de 13e september ga ik samen met o.a. Bernard de Mont Ventoux per fiets te bedwingen. Als mooie voorbereiding wil ik sneller zijn dan Bernard. Wel volgens de Olympische gedachte ‘deelnemen is belangrijker dan winnen’….

Marco Dierks

Geschatte tijd over 60km: 2 uur Doel: Omdat het een zeer mooi initiatief is, ik gek ben van de sport, en op deze manier onze eigen toerclub uit Fijnasrt WTC Heij=Fijn kan promoten.

Menno Bom

Geschatte tijd over 60km: 1:53:17 uur Doel: mooie training voor de Mont Ventoux en uiteraard wil ik de tijd van Bart verbeteren 🙂

Peter Leijten

Geschatte tijd over 60km: 1:44.59 uur Doel: Ik ga de strijd aan met Herbert Giljam, al ben ik maar 1 seconde sneller 🙂 In 2018 heb ik aan Alpe d’Huzes meegedaan. Ik stap dan ook graag voor het goede doel van Team Mont Fendert Toux op mijn racefiets.

Peter van der Giesen

Geschatte tijd over 60km: 1 uur en 50 minuten Doel: Ik ga de strijd aan met Met de deelnemende leden van Team Groot Verzet. Omschrijf jouw extra wedstrijd: Zoveel mogelijk geld inzamelen. Mijn vader en schoonmoeder zijn te vroeg overleden aan deze ziekte en mijn vrouw is gelukkig hersteld. Dus reden genoeg om geld op…

Piet Verhagen

Geschatte tijd over 60km: 3 uur Doel: ik ga de Mont Ventoux per skeelers trotseren. Rob Vermeulen doneert € 50,- als ik de tijdrit op skeelers volbreng.

Robin van Hamburg

Geschatte tijd over 60km: 1:50 uur Doel: ik ga de strijd aan met de elementen en mezelf.

Sophie Verhagen

Geschatte tijd over 60km: 2,5 uur Doel: Mijn doel is om de 60 km uit te fietsen, zodat ik een goede training heb gehad voor 13 september 😉

Tom Otto

Geschatte tijd over 60km: 3 uur Doel: Ik ga de strijd aan met Piet Verhagen. Als ik maar sneller ben als sportman Piet Verhagen. Mocht hij sneller zijn, dan doneer ik EUR 100! PS ik rijd niet op mijn racefiets of een elektrische fiets.

Willem Nuiten

Geschatte tijd over 60km: 1 uur en 54 minuten Doel: Ik ga de strijd aan met Team Groot Verzet! Verschillende leden van Team Groot Verzet de Fendert hebben elkaar uitgedaagd om mee te doen aan deze tijdrit. Benieuwd wie het komende jaar mag opscheppen over zijn prestatie. Maar uiteindelijk is dat maar bijzaak. Ondanks de…

Deelname aan de tijdrit

De individuele tijdrit wordt verreden op zaterdag 31 augustus in de Fendertse Week. De start en finish is bij het begin van de braderie voor De Graanbeurs en zal wederom gaan over de Moerdijkbrug en Haringvliet. Piet Verhagen zal op skeelers om 13.00 uur vertrekken; de renners zullen tussen 14.00 en 14.45 uur vertrekken. De verwachte aankomst ligt tussen 15.45 en 17.30 uur.

Op dit moment kunnen renners zich inschrijven om de strijd om ‘De grote prijs Bart of Toon’ aan te gaan. Inschrijving en deelname is gratis. Naast de sportieve inspanning vragen we je de uitdaging aan te gaan om zoveel mogelijk mensen op jouw winst te laten inzetten.

Doneren

Met deze tijdrit willen we zoveel mogelijk donaties inzamelen voor ColSensation. Alle inkomsten gaan naar het KWF en een deel naar lokale kanker gerelateerde doelen.  Zodra de renners bekend zijn, kan iedereen een bedrag inzetten op zijn/haar beoogde winnaar. Wint deze renner de tijdrit, dan hoef je niet te doneren (het mag uiteraard wel). Wint jouw renner niet, dan vragen we je het bedrag aan ColSensation te doneren. Het totale streefbedrag per renner is minimaal 100 euro. Inzetten kan later via deze deze website; nu kunnen renners zich aanmelden, zodat we ze aan u kunnen voorstellen.

Een wedstrijd in de wedstrijd?

Mensen kunnen inzetten op jouw ‘overall’ overwinning van de tijdrit. Het is echter ook mogelijk een extra eigen strijd te voeren. Bijvoorbeeld vader tegen zoon. Of 2 broers, waarvan 1 op een racefiets en 1 op een ligfiets. Of de snelste van de fietsclub. Of op een gewone fiets tegen iemand op skeelers. Schrijf je samen met iemand in (beiden moeten individueel inschrijven) en beschrijf welke strijd jullie onderling voeren en waarom je deze strijd met hem of haar voert.

Schrijf je in voor deze sportieve uitdaging!

Het aantal renners dat kan deelnemen wordt beperkt tot maximaal 30. Dus wees er dus snel bij en schrijf je in. Laat het KWF en de lokale kanker gerelateerde doelen de grote winnaar zijn van deze sportieve strijd!

De wedstrijd in de wedstrijd?

Voorwaarden van inschrijving

Bij inschrijving gaat de deelnemer akkoord met onderstaande reglement:

 • Deelname is geheel op eigen risico.
 • Voor wielrenners is een helm verplicht.
 • De organisatie beslist over het aflasten van het evenement.
 • Alle verkeersregels zijn van toepassing en dienen te worden gerespecteerd.
 • Deelnemers respecteren overige weggebruikers, natuur en milieu.
 • Deelname is strikt persoonlijk en kan niet overgedragen worden aan derden.
 • Deelnemers waken over hun eigen veiligheid en de veiligheid van overige weggebruikers. Het gebruik van volgauto’s is verboden.
 • De organisatie is in geen geval aansprakelijk voor ongevallen of schade dan wel verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemer.
 • De organisatie faciliteert alleen bij start en finish; de toertocht is verder een individuele activiteit.
 • Met het inschrijven verklaren deelnemers dat zij voor het volbrengen van de tocht voldoende gezond zijn en dat zij beschikken over een deugdelijke fiets.
 • Deelnemers geven middels inschrijving toestemming voor gebruik van naam en (eventueel) foto voor het werven donatiegelden via www.tmft.nl.
 • Deelnemers geven middels inschrijving akkoord dat de foto’s die tijdens het evenement gemaakt worden, gebruikt mogen worden voor de website www.tmft.nl.
 • De routes zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.