30 jun

Auto Toer Tocht

Op zondag 30 juni 2019 organiseert Team Mont FendertToux een autotoertocht om geld in te zamelen voor ColSensation en KWF Kanker Bestrijding. Deze dag is voor iedereen met een auto die zin heeft in een gezellige actieve dag, waarbij je West-Brabant op een bijzondere manier beleeft. We rekenen op een mooie, diverse club van deelnemers (2 personen per equipe, eventueel plus kinderen), dus reken maar dat je nieuwe vrienden leert kennen…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

PROGRAMMA:

  • Om 9.00 uur: Ontvangst met koffie en thee en iets lekkers; plus registratie en een leuke goodie bag.
  • Ochtend-etappe: Een toegankelijke toertocht waarbij het gaat om samenwerking IN de auto én een scherp oog voor de omgeving.
  • Een gezamenlijke lunch op ’n onverwachte locatie, plus de briefing voor de middag-etappe.
  • Middag-etappe: uw equipe wordt uitgedaagd, om de enige juiste route te vinden, aan de hand van eenvoudige instructies.
  • Vanaf 17.00 uur: Nagenieten, belevingen delen, BBQ en een gezellig drankje met elkaar. Partners, kinderen en vrienden zijn welkom met de BBQ à €17,50 p.p.

KOSTEN:

Prijs per equipe van 2 personen € 95,00.
Een grotere equipe is welkom tegen meerprijs á € 30,00 p.p. (kinderen van 5 t/m 12 jaar € 10,00 p.p.).

Schrijf je in voor de TMFT Auto Toer Tocht

Naam van hoofdbestuurder en t.b.v. factuur:

Voorwaarden van inschrijving

* Inschrijving is open voor alle veilige auto’s ongeacht het bouwjaar, type en de uitvoering.

Door het insturen van dit inschrijfformulier gaat u akkoord met de kosten van € 95,- per equipe van 2 personen per auto, eventueel vermeerderd met de extra auto bezetting á € 30,- p.p. (kinderen van 5 t/m 12 jaar € 10,- p.p.), die u direct na ontvangst van de factuur voldoet.

Bij de factuur ontvangt u de voorwaarden en de vrijwaringsverklaring. We vragen u deze formulieren te ondertekenen en in te leveren vóór de start op 30
juni. U kunt de formulieren ook insturen naar: autotoertocht@tmft.nl